Skäl för att arbeta på Vinci Energies

Våra medarbetare är hjärtat i vår framgång. Det är tack vare dig, din förmåga och kompetens som Vinci Energies når sina mål.

travailler-chez-vinci-energies3Våra anställda är nyckeln till koncernens framgång, de är våra bästa ambassadörer på fältet hos våra kunder och de implementerar vår strategi. Därför är våra medarbetare den bästa tillgången för att tillsammans förflytta oss framåt. Det är dina initiativ, dina projekt, ditt engagemang att tillfredsställa våra kunder och för att vidareutvecklas som gör det möjligt för oss att fortsättningsvis på ett framgångsrikt sätt fullgöra våra många olika projekt. Så varför arbeta hos Vinci Energies och förverkliga den anda som särskiljer oss?

För att vi odlar ditt entreprenörskap

Ta initiativ, värdera risker, Vinci Energies kultur bygger på känslan av ansvar och förtroende. Vi tror på våra medarbetare och deras idéer. Ta del av att bygga framtiden genom att bli en av oss.

För att vår mångfald är en tillgång

Det spelar ingen roll hur din profil ser ut, vi söker efter kvinnor och män som är motiverade och delar vår passion för arbetet. Vi erbjuder de samma möjligheter med tillgång till utbildning och karriärutveckling.

För att vi hjälper dig att utvecklas

Vi investerar i utveckling av färdigheter för medarbetare med potential; personlig coachning, utbildning, interna karriärmöjligheter. Oavsett bakgrund skapar vi den miljö du behöver för att förstärka din kompetens. Uppfyllandet av din potential gör oss starkare.

För att…

“Verkliga framgångar är de som delas

Xavier Hullard CEO of VINCI, Rueil-Malmaison

emploi-vinci-energies1Vi växer och vi välkomnar nya medarbetare, integrerar teknologier och utvecklar förhållningssätt. Vår sammanlänkade kunskap är en tillgång för alla och vi är öppna för utbyte och nätverkande. Samarbete mellan affärsenheter och grupper är en väsentlig del i vår dagliga verklighet genom nätverkande. Vi delar resurser, kunskap och aktiviteter. Att arbeta inom Vinci Energies är att arbeta inom en koncern där människor lär av varandra.

Här finner du lediga tjänster på VINCI Energies Nordic.

Här finner du praktikplatser, lärlingsutbildning och jobberbjudanden på VINCI Energies.

Läs mer